Tatoeage / Tattoo verwijderen in Groningen

U bent van harte welkom in onze praktijk voor tatoeages verwijderen in Groningen. Zeer goede resultaten worden met de Nd-Yag laser bereikt bij het verwijderen van tatoeages/tattoo's. Kunstmatig ingebracht pigment én natuurlijk melanine (pigmentvlekken) worden door het laserlicht tot heel kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam. In de regel zijn 6 tot 12 behandelingen nodig voor een acceptabel resultaat.

Tatoeages verwijderen met laser, tatoeages verwijderen met een gerust hart!

We hebben allemaal dingen in ons verleden die we liever vergeten – een fase die we door gingen, een relatie, of gewoon een moment van waanzin. Meestal kunnen we gewoon verder gaan en opnieuw beginnen. Een tatoeage is dan helaas nog wel zichtbaar en soms een zeer onwelkome herinnering aan een slechte beslissing.
Voor sommige is het zelfs een bron van psychologische stress. Misschien is het iets wat mensen aan het lachen maakt, in ieder geval veroorzaakt een ongewenste tatoeage vaak stress en kan bijdragen aan een lage eigenwaarde. Het kan er voor zorgen dat je het getroffen lichaamsdeel niet durft bloot te leggen en bepaalde tatoeages kunnen lastig zijn met het opbouwen van een nieuwe relatie.
Een ongewenste tatoeage kan moeilijkheden geven bij het solliciteren naar een baan of bij het in aanmerking komen voor promotie. Zichtbare tatoeages worden nog steeds gezien als onaanvaardbaar in een professionele omgeving. Tatoeages op de handen en het gezicht zorgen vaak voor lastige sociale acceptatie en daardoor kunnen lijden tot vermindering van het zelfvertrouwen.

Laser is de meest effectieve manier om een tatoeage te verwijderen.

Een uitstekende manier om het pigment te verwijderen is met de Nd-Yag laser technologie. Het is een bewezen techniek met meer dan 20 jaar succes. In sommige gevallen is een tatoeage moeilijk te verwijderen. Het kan zijn door het huidtype of de kleur van de tatoeage. Dan is het altijd nog mogelijk de tatoeages dusdanig te vervagen, zodat er een nieuw kunstwerk overheen gezet kan worden. Het goede nieuws is dat de meeste tatoeages effectief kunnen worden verwijderd.

Voor de eerste behandeling Hersteld na 2 sessies Hersteld na 6 sessies